De commerciële mediums, vervolg/The commercial mediums, the sequel. - dinsdag 31 maart 2020

 

Tot u spreekt AE Michaël.  (English below)


Er is een discussie ontstaan over de inhoud van " De commerciële mediums” in de facebook groep "Liefde is delen en verbinden”, waarbij er mediums zijn die van mening zijn dat het vragen van geld voor hun diensten gerechtvaardigd is en die rechtvaardiging baseren zij op gechannelde boeken van AE Michaël.


De taal vanuit het AL is universeel. ALLE Aartsengelen spreken dezelfde taal. Er wordt in het AL gewerkt vanuit het Grote Plan en daar wordt door ons niet aan getornd. Dat betekent dat de sfeer en de inhoud van onze boodschappen hun oorsprong vinden in het Grote Plan. Daarin ligt vast waar wij met zijn allen naar toe werken en van waaruit wij werken. In het AL wordt ALTIJD correct en to the point met elkaar gesproken. Wij bezigen duidelijke taal die geen ruimte geeft voor dubbele boodschappen. Er wordt in het AL NIET gesjoemeld. Wij wijken nimmer af van wat er in het Grote Plan is vastgelegd.


Veel mensen weten dat wij vanuit de Lichtsferen werken aan het terugdringen van het kwaad. Dat geldt voor de aarde en in de sferen. Om ons werk op aarde mogelijk te maken, werken wij met mediums die door hun ontwikkelde gaven in staat zijn om met ons op verschillende wijzen te kunnen communiceren. Dit is een kwestie van vertrouwen want er is geen enkel medium die zeker kan weten met welke (licht)geest hij of zij van doen heeft. En vanwege dat gegeven wordt er niet zelden een kwaadaardig spelletje gespeeld met mediums die door hun goed vertrouwen niet een (Aarts)engel channelen maar een gevallen engel "aan de lijn” blijken te hebben die het medium dat in goed vertrouwen haar of zijn werk doet, zijn kwaadaardige boodschappen aan het medium doorgeeft en op deze wijze zijn kwaadaardigheid weet te infiltreren in ons werk van Licht. Mediums zijn ondanks hun mooie gaven mensen en dat maakt hen kwetsbaar. En wanneer een gevallen engel het klaarspeelt om te infiltreren in de wereld van het Licht om zo het mooie werk dat wij samen doen tegen te werken, en de waarden waar wij voor staan aan het wankelen te brengen, dan zijn zij blij en zullen zij er ALLES aan doen om hun invloed te behouden. De gevallen engelen werken precies zoals de (Aarts)engelen alleen in TEGENGESTELDE richting. Het Licht en het Duister zijn aan elkaar gewaagde krachten en de winst op elkaar gaat op en neer. Waarbij wij weten dat de kracht van de Lichtsferen sterker zal zijn alleen geven de gevallen engelen zich niet gewonnen. En wanneer de gevallen engelen kans zien om in de gelederen van het Licht te infiltreren dan zijn wij een wormstekige appel geworden. En wanneer wij dit proces zijn gang laten gaan, dan zal de vervuilde en incorrecte informatie uit de lagere sferen haar destructieve werk gaan doen omdat er onder de mediums twijfel is ontstaan waardoor zij meegaan in de incorrecte en vervuilende informatie omdat zij die als logisch en als redelijk ervaren. De gevallen engelen zijn er een meester in in het manipuleren en het bewerken van de mediums en de mensen die daarvoor openstaan.


Het zal niet makkelijk zijn om bij uzelf te rade te gaan en onder ogen te willen zien of u wellicht tot de groep mediums behoort die gebruikt worden door gevallen engelen. De gevallen engelen die zeggen uw begeleiders te zijn zullen u hier niet bij helpen. In tegendeel. Zij zullen u met man en macht bewerken zodat u hen goedgezind zal blijven. Ik raad u daarom ALLEN aan om u in uzelf terug te trekken. Indien u begeleidt wordt door een (Aarts)engel, dan zult u in alle rust uw gedachten en uw gevoelens kunnen laten gaan. Wij vanuit de Sferen van Licht zullen u nimmer tegen werken of u van uw overpeinzingen weghouden. Van ons krijgt u ALLE ruimte die u nodig heeft om tot inzicht te komen. Mocht u inzien dat u door een gevallen engel bent misleid, verwijt uzelf dan niets. U heeft door uw vertrouwen niets verkeerds gedaan. Wij weten wie u bent en waar u voor staat en op basis daarvan zult u ALLE steun en begeleiding van ons krijgen om met uzelf in het reine te komen en om uzelf tegen de kwade invloeden van gevallen engelen te beschermen.


In de hoogste Lichtsferen gedraagt een ieder zich netjes en correct, NIEMAND wordt de hemel ingeprezen! Wij hemelen niemand op omdat juist daarmee het ego gestimuleerd wordt. Niemand in het bijzonder is speciaal. Wij zijn ALLEN EVEN speciaal. Voor ons in de Lichtsferen zijn mediums niet beter of meer speciaal als ieder ander. Wij spreken van mediums. De term "lichtwerkers” is niet door ons in het leven geroepen. Door van de bestaande terminologie af te wijken en er nodeloos nieuwe termen voor in de plaats te brengen, wordt onduidelijkheid in de hand gewerkt waardoor afsplitsingen makkelijk kunnen ontstaan. In het AL zijn wij IMMER duidelijk en zijn wij voor eendracht in het bijzonder. DAAR ZULLEN WIJ NIMMER VAN AFWIJKEN. Realiseert u zich dat elk geschreven of gechanneld bericht bericht door mensen worden doorgegeven waarbij de afstemming van deze mensen een rol KAN spelen in het bericht. Blijft u ALTIJD kritisch lezen en luisteren en wanneer er veel gecomplimenteerd wordt in een bericht en veel op het ego en de eigenliefde ingespeeld wordt, dan kunt u er zeker van zijn dat dat bericht NIET van ons komt. Wij wijken NIMMER van onze handelswijze af welke voortvloeit uit een algeheel respect, onvoorwaardelijke liefde en het Grote Plan. Wij zullen u niet nodeloos overspoelen met informatie die niet noodzakelijk is voor uw voortgang en voor het leven op aarde dat u leven moet. Wij zullen uw kostbare energie niet verspillen met informatie waar u niets aan heeft.


Ik begrijp dat dit bericht bij velen van u een negatief en ontkennend effect zal hebben. Desondanks vertrouwen wij erop dat u ALLEN tot inzicht zal komen en dat u zich realiseert dat het AL er niet op uit is om u iets af te nemen. Het is onze taak om diegenen die om welke reden dan ook op een dwaalspoor terecht zijn gekomen, om hen de spiegel die kan leiden tot het inzicht voor te houden. Bedenk dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken en in de Lichtsferen houden wij alles graag zuiver. En dat ALLES uit Liefde en Respect voor u ALLEN.


Met liefdevolle groeten van AE Michaël

#

The commercial mediums, the sequel.


AE Michael speaks to you.


A discussion has emerged about the content of "The Commercial Mediums” in the "Love is Sharing and Connecting” facebook group, with some believing that asking for money for their services is justified and basing that justification on channeled books by AE Michaël.


The language from the Highest Spheres is universal. ALL Archangels speak the same language. We work in the Highest Spheres from the Great Plan and we do not change this. This means that the atmosphere and the content of our messages originate from the Great Plan. It determines what we are all working towards and from which we work. In the Highest Spheres, ALWAYS spirits speak correctly and to the point. We use clear language that does not allow for double messages. There is NO cheating in the Highest Spheres. We never deviate from what is laid down in the Grand Plan.


Many people know that from the Spheres of Light we work on reducing evil. This applies to the earth and in the Spheres. To enable our work on earth, we work with mediums who, through their developed gifts, are able to communicate with us in different ways. This is a matter of trust because there is no medium that can know for sure which (light) spirit he or she is dealing with. And because of that, it is not uncommon for a malicious game to be played with mediums who, through their good faith, do not channel an (Arch) angel but who appear to have a fallen angel on the line who is doing the medium that is doing her or his work in good faith, passes on its malicious messages to the medium and thus infiltrates its malice in our work of Light. Despite their beautiful gifts, mediums are people and that makes them vulnerable. And when a fallen angel manages to infiltrate the world of Light to counteract the beautiful work we do together and shake the values ​​we stand for, they will be happy and they will do EVERYTHING to keep their influence. The fallen angels work exactly like the (Arch) angels only in OPPOSITE direction. The Light and Darkness are daring forces and the gains on each other go up and down. Where we know that the power of the Spheres of Light will be stronger, only the fallen angels will not give in. And when the fallen angels see an opportunity to infiltrate the ranks of the Light, we have become a worm-eaten apple. And if we let this process continue, the polluted and incorrect information from the lower spheres will do its destructive work because among the mediums there is doubt that they go along with the incorrect and polluting information because they consider it logical and as reasonably experienced. The fallen angels are masters at manipulating and manipulating the mediums and the people who are open to it.


It will not be easy to consult with yourself and see if you may be among the group of mediums used by fallen angels. The fallen angels who claim to be your mentor will not help you. On the contrary. They will work with all your might to keep them happy. Therefore, I recommend you ALL to withdraw into yourself. If you are accompanied by an (Arch) angel, you will be able to let go of your thoughts and feelings in peace. We from the Spheres of Light will never work against you or keep you away from your reflections. We will provide you with ALL the space you need to gain insight. If you realize that you have been misled by a fallen angel, don't blame yourself. You have done nothing wrong through your confidence. We know who you are and what you stand for and on that basis you will receive ALL the support and guidance from us to come to terms with yourself and to protect yourself from the evil influences of fallen angels.


In the Highest Spheres of Light everyone behaves neatly and correctly, NO ONE is praised in heaven! We do not praise anyone because that is precisely what stimulates the ego. No one in particular is special. We are ALL EVEN special. For us in the Spheres of Light, mediums are no better or more special than anyone else. We speak of mediums. The term "lightworkers" was not created by us. By deviating from the existing terminology and unnecessarily replacing it with new terms, ambiguity is encouraged, so that divisions can easily arise. In the Highest Spheres we are EVER clear and we are for unity in particular. WE WILL NEVER DEROGATE FROM THAT. Please realize that every written or channeled message is passed on by people where the attunement of these people MAY play a role in the message. If you ALWAYS continue to read and listen critically and when there is a lot of compliments in a message and a lot is played on the ego and self-love, you can be sure that that message will NOT come from us. We NEVER deviate from our course of action which results from an overall respect, unconditional love and the Great Plan. We will not unnecessarily flood you with information that is not necessary for your progress and for the life on earth that you must live. We will not waste your precious energy with information that is of no use to you.


I understand that this message will have a negative effect on many of you. Nevertheless, we trust that you will ALL gain insight and that you realize that the Highest Spheres is not out to take anything from you. Our task is to hold up to those who have been led astray for whatever reason the mirror that can lead to insight. Remember that gentle surgeons make stinky wounds and in the Spheres of Light we like to keep everything pure. And that ALL out of Love and Respect for you ALL.


With loving regards from Archangel Michaël

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 0 + zeven = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >